Artikels over visitekaartjes

Hieronder vind je enkele artikels over visitekaartjes. Mocht je nieuwe artikels vinden die nuttig zouden kunnen zijn voor deze website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!Visitekaartjes laten meer zien dan alleen de naam en functie

Bepalen hoe uw visitekaartje er uit moet zien, kan een hele opgave zijn. Probeer de volgens stappen eens: Bepaal wat voor soort bedrijf u bent. Uw visitekaartjes moeten de persoonlijkheid en de stijl van uw bedrijf weergeven. Een traditioneel visitekaartje met stijlvolle kleuren kan stabiliteit en standvastigheid uitstralen. Levendige kleuren drukken energie en vitaliteit uit. Een wat chiquer visitekaartje is geschikt voor bedrijven die naast de bedrijfsnaam ook hun unieke persoonlijkheid willen doorgeven. Houd het ontwerp van het kaartje simpel en verschaf alleen belangrijke informatie...
Lees verder »

Tien tips voor de beste visitekaartjes

Tip 1: Houd het hoofddoel van de visitekaartjes voor ogen. Dat allerbelangrijkste doel is namelijk het helder doorgeven van je naam en contactgegevens. Pas op de tweede plaats komt dat je daarnaast de ontvanger een indruk wilt geven van wat je organisatie doet en met welke bijzondere kwaliteit.
Lees verder »

Het visitekaartje: wat moet erop?

Voordat je aan het feitelijke ontwerpen van een visitekaartje begint, is het goed om helder te krijgen wat er allemaal op de business card moet komen te staan. Immers, wanneer het visitekaartje ontwerp bijna af is, wordt het voor de vormgever lastig en dus duurder om nog elementen toe te voegen of te wijzigen.
Lees verder »

Marketing-tips voor visitekaartjes: optimaal ontwerpen voor je marketing

Waarom zijn zo veel visitekaartjes zo saai? Omdat ze allemaal op elkaar lijken: logo-tje, naam, adres en klaar. Hoe buit je de grote marketingmogelijkheden uit van dit cruciale communicatiemiddel?
Lees verder »

Zeven tips voor een goed visitekaartje

Uw visitekaartje is het visitekaartje van uw bedrijf. Het eerst echte marketinginstrument dat u tot uw beschikking heeft. Een beetje aandacht verdient het introductiekartonnetje daarom wel. Een opvallend visitekaartje kan niet alleen een gesprek op gang brengen, het zal waarschijnlijk beter beklijven.
Lees verder »